С човек по-малко Торино успя да излъже Милан с 1:0 като гост и да го изхвърли от турнира за Купата на Италия. Мишел Адопо (114) смълча трибуните на "Джузепе Меаца" и прати "биковете" на 1/4-финалите, където ще играят с победителя от двойката Сампдория - Фиорентина.

През първата част интересните ситуации пред двете врати почти липсваха. В 12-ата минута Саша Лукич бе близо да изненада вратаря на домакините Чиприан Татарушану с изстрел от границата на наказателното поле, но в последния момент румънецът успя да спаси. В 26-ата минута Шарл де Кетеларе надскочи защитата на гостите и стреля с глава, но топката се отби в десния страничен стълб. 

След почивката в 70-ата минута Торино остана с човек по-малко, след като Кофи Джиджи получи втори жълт картон и бе изгонен. В добавеното време на срещата Тео Ернандес достига до рикоширала топка на границата на наказателното поле и стреля към долния десен ъгъл, но Ваня Милинкович-Савич изби в корнер. 

В продълженията Милан бе по-добрият отбор и в 96-ата минута Рафаел Леао имаше добра възможност да стреля от дистнация, но Савич отново се отличи със спасяване. Три минути след това Сержиньо Дест пробва рефлексите на сръбския вратар, който отново бе на висота. 

В 114-ата минута гостите организираха контраатака, при която Брайън Байей изведе Мишел Адопо, който вкара победнияи гол и прати Торино напред в надпреварата.