Попълнете търсена ключова дума или фраза

Тоти: Защо да прекратявам кариерата си?

https://blitz.bg/sport/italiya/toti-zashcho-da-prekratyavam-karierata-si_336818.html Blitz.bg/Sport

Един мач се печели от всичките 11 на терена, заяви легендата

снимка: Getty Images/Gulliver
1 от 1

Капитанът и легенда на Рома Франческо Тоти не вижда защо трябва да се отказва от футбола, въпреки че след две седмици ще навърши 40 години. Той вкара победния гол за „вълците” от дузпа в домакинския успех срещу Сампдория (3:2), разписвайки се в 23-и пореден сезон в Серия „А”.

"Защо трябва да прекратявам кариерата си? Всичко е в главата, а семейството ми помага много. Гледам да съм концентриран във всеки миг, за да помагам с каквото мога. Ако продължавам така, защо да се отказвам", сподели след мача Тоти.

"Днес за първи път се уплаших, че мога да пропусна дузпата. Беше прекалено важно да победим, а за мен страхотно да вляза и да асистирам и след това да донеса победата пред моите тифози на моя стадион. Усетихме помощта на тифозите, както казва треньора, когато вляза аз тифозите се ентусиазират и се чуват още повече. Един мач не се печели от един човек, а от всичките 11 на терена. Когато влязох, се опитах да дам най-доброто от себе си, за да обърнем резултата. Така както съм го правил през последните 25 години. После успях да помогна и да обърнем мача, каквато беше нашата цел", допълни Принца на Рим.

ВСИЧКО ЗА ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!

Още по темата

Коментирай

1 Коментар