Ювентус обърна като гост Каляри с 2:1 в мач от 32-ия кръг на италианската Серия "А" и се утвърди на четвъртата позиция във временното класиране. 

Жоао Педро (10) даде преднина на домакините след пас на Разван Марин, а в 23-ата минута гол на Адриен Рабио от гостите не бе зачетен след намесата на ВАР.  Пелегрини шутира стреля, топката се отклони в Рабио, който ѝ обърна гръб и влезе в мрежата. Реферите прецениха обаче, че топката е докоснала ръката на футболиста, а тя бе плътно прибрана до тялото му. На телевизионните повторения не се видя точно дали топката удря ръката, а не гърба на играча.

Все пак Ювентус изравни в края на първото полувреме. Хуан Куадрадо намери Матейс Де Лихт (45) в наказателното поле и нидерландският защитник отбеляза с глава в долния десен ъгъл на вратата за 1:1.

Малко след почивката попадение на Джорджо Киелини също не бе зачетено заради засада, а след това Душан Влахович (75) направи пълния обрат след пас на Пауло Дибала. До края на мача "бианконерите" не изпуснаха инициативата и не дадоха възможност на Каляри да изравни.

След успеха си "старата госпожа" е на четвъртата позиция с 62 точки и на 4 зад Интер и Наполи, а лидерът Милан има с 5 повече, но e с мач по-малко. Каляри е с 25 пункта и е само на 3 точки над чертата на изпадащите отбори.