Ювентус допусна грешка и завърши 1:1 при визитата си на Болоня от 32-ия кръг на италианската Серия "А".

Срещата започна кошмарно за „Старата госпожа“. Рикардо Орсолини бе повален от Данило в седмата минута, първоначално Симоне Соца не даде дузпа, но след преразглеждане с ВАР посочи бялата точка. Зад топката застана Рикардо Орсолини в 10-ата минута и даде аванс на своя тим.

В 25-ата минута Аркадиуш Милик имаше страхотна възможност да изравни резултата с удар от средна дистанция, но Лукаш Скорупски внимаваше и спаси. Две минути по-късно Николо Фаджоли от добра позиция стреля към долния ляв ъгъл, но Скорупски отново спаси.

Половин час игра след началото на двубоя Аркадиуш Милик спечели дузпа, след като бе фаулиран от Хон Лусими. Полският нападател сам се нагърби с изпълнението, но Скорупски се намеси добре и спаси.

Милик се реабилитира пред своите съотборници в 61-ата минута на мача. Удар на Федерико Киеза бе блокиран, Милик се бе позиционирал отлично и добави топката в мрежата на домакините за 1:1.

Ювентус натисна в остатъка от мача и опита да стигне до изравнително попадение, но „бианконерите“ така и не успяха да се докопат до трите точки.

След равенството „бианконерите“ остават на третата позиция с 60 точки, докато Болоня е на осмо място с 45 пункта.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ "А" - ТУК!