ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Наполи и Салернитана завършиха при 1:1 в среща от 32-ия кръг на италианската Серия "А". Така след 33 години "небесносините" ще трябва да почакат до следващия си мач (4 май срещу Удинезе), за да триумфират в първенството.

Наполи има 18 точки аванс пред втория Лацио 6 кръга преди края, но заради разменени победи с 2:1 и 0:1 няма да може да празнува още тази вечер.

Домакините започнаха силно мача и можеше да поведат още във 2-ата минута. Тогава Виктор Осимен опита удар с глава, който беше неточен. Малко след това отново нигериецът стреля с глава, но Гийермо Очоа спаси. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

В 23-ата минута Осимен за трети път отправи удар с глава, но мексиканския вратар на гостите изби в корнер. Четири минути по-късно шут на Булайе Диа мина покрай вратата. В края на първата част Андре Франк Замбо-Ангиса шутира от далечна дистанция, но и той не успя да преодолее Очоа. 

В началото на второто полувреме с пропуск се отличи и Хвича Кварацхелия. В 62-ата минута Матиас Оливера хвърли феновете на домакините в екстаз. Уругваецът засече с глава центриране от корнер и вкара за 1:0. 

В 67-ата минута Елиф Елмас направи самостоятелен пробив, но не успя да се разпише. В 80-ата минута коварен шут на Кварацхелия мина опасно покрай гредата.

В 84-та минута Салернитана стигна до изравнителен гол. Булайе Диа получи в наказателното поле и със страхотен удар вкара за 1:1.