Невероятен скандал в съблекалнята на Рома е избухнал след вчерашното равенство на тима 3:3 с Аталанта в среща от 33-ия кръг на Серия А.

Капитанът Франческо Тоти, който оформи крайния резултат, и треньорът Лучано Спалети са стигнали почти до физическа саморазправа след последния съдийски сигнал, твърдят медиите в Италия. Според информациите специалистът е изригнал срещу играчите, наричайки ги "глупаци".  39-годишният Тоти се възпротивил на наставника и само бързата намеса на съотборниците му е предотвратила грозна сцена.

"Ти, млъквай! Ти не си този, който може да говори. Не даваш пример на играчите като играеш карти по стаите до два часа сутринта", заявил Принца на Рим.

Президентът на Рома Джеймс Палота не отдаде значение на скандала, като единственото, което заяви беше: "Имало е размяна на аргументи между Франческо и треньора".

Както е известно, капитанът на Рома и настоящият наставник на тима са в открит конфликт от няколко месеца и 39-годшният нападател най-вероятно ще напусне клуба след края на сезона. 

 Резултати, програма и класиране в Италия - ТУК !!!