Снощи "Левски" загуби с 0:2 от Лудогорец и за пореден път накара своите привърженици да се срамуват, но това вече едва ли изненадва някого. Всъщност не е толкова страшно да паднеш от шампиона, страшно е когато след мача излезе Наско Сираков и каже, че важен бил стадионът, че това били играчите и ..нищо смислено. Та, г-н Сираков, ние имаме няколко въпроса към вас, на които се надяваме да отговорите:

1. Вие ли докарахте тази "мегазвезда" Кевин Бру?

2. Защо въпросният футболист, макар че е трудно да бъде наречен такъв, не бе изгонен заедно с Жоао Силва, Кристовао Рамос, Рамон Лопес и Дъстли Мулдер?

3.Иво Тонев каза, че Мулдер и другите са изгонени по ваше желание.... Има ли друг човек в света, който би предпочел Орлин Старокин за десен бек, докато Мулдер тренира с юношите?

4. Защо всъщност толкова силно желаехте да изгоните въпросните четирима играчи? За Жоао Силва и Рамон Лопес е разбираемо, но да изгониш най-добрият десен бек и едно от най-добрите крила в България е мека казано странно... Защо го направихте?

5. Какво всъщност прави Старокин в "Левски"?

6. "Приоритет е изграждането на сектор "А"". Това са ваши думи! Ами тогава вместо да пълните отбора с безработни чужденци, да бяхте пуснали юношите да играят футбол и да бяхте привлекли безработни немски строители да вдигнат сектора... Вие усетихте ли колко глупаво се изказахте?

7. Представяте ли си какво би станало, ако Зидан излезе пред медиите след загуба на Реал (Мадрид) от Атлетико и каже "майната й на загубата, ние ще строим сектор "А"? В цял свят отборите строят стадиони, но никой не е казал - не играем добре, защото ни интересува да построим стадион!!!

8. След като сте дали свобода на Йоканович, защо не му позволихте да вземе Путинчанин? Той може и да е най-слабият десен бек в България (след Старокин), но все пак Йока е треньорът и той трябва да има думата.

9. Докога смятате да съсипвате "Левски"?

10. Кой води играчите в "Левски", кой ги одобрява и взима ли някой "бонуси" от заплатите и траншовете на новите футболисти?

11. Ще напишете ли сега във "фейсбук" "Боже спаси "Левски" от тези некадърници"?
ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ