Стойчо Младенов постъпи джентълменски и се извини публично заради снимката, на която той присъства и се вижда знаме с надпис КЗЛ. Извини се на всички левскари и на цялата футболна общественост в България.

Така постъпват големите, макар че в случая Младенов няма никаква вина, защото не е знаел какво пише на транспаранта.

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Защо обаче навремето Даниел Боримиров не стори същото след мача ЦСКА – Левски през май 2008 година, когато след 1:1 „червените“ узакониха последната си засега шампионска титла.

Тогава „армейски“ фенове блокираха автобуса на „сините“ в Борисовата градина, замеряха го с камъни, счупиха прозорци, а играчите дълго време стояха блокирани в него.

Боримиров толкова беше полудял, че започна да крещи: „Дайте ми един автомат и ще ги разстрелям тези прасета!“. Направи го, без да знае, че камерата го заснема. Но после, когато микрофони и камери се доближиха до него, той публично нарече в ефир феновете на ЦСКА „прасета мръсни“.  Извинение не последва. Никакво. 13 години вече Боримиров не обелва и дума по темата.

Има и други примери в историята, когато и от двата лагера са вършели глупости, ругали са съперника, но после грам реакция от тяхна страна. Младенов обаче се извини, макар и да е напълно невинен…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ