ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Благой Георгиев е чудесен пример за повечето ни съвременни футболисти. Гелосан, зализан, бъкан с татуировки, без грам косми по тялото и почти без грам сиво вещество. От ден на ден Благо става все по-пасивен на терена и все по-активен извън него. Последната му мода е прическата. Като го погледне човек, леко се стряска, тъй като веднага изскача въпросът: “Това Благо ли е или е Азис?”.
 
Извинявай, Благо, ама като те забелязвам така, ми идва да те попитам и още нещо: “Ти мъж ли си?!”. Ще прозвучи адски цинично, но напоследък футболистите доста се изпедерастиха. Ще прощавате за сложната дума, ама си е живата истина.
 
А Благо бе сочен за голям талант, пред когото предстояло страхотно бъдеще. Само не разбрахме къде ще е това бъдеще – на терена, на подиума или някъде си другаде.
 
Е, днес Благой Георгиев не е в националния. Нали помните как се обиди като ощипана невеста, събра си багажа и се махна от отбора. После чакаше някой да отиде при него и да му се примоли да се върне. След подобно действие как да не попиташ отново дали Благо е мъж или напротив.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ