ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Президентът на БФС Борислав Михайлов предприе най-добрия ход с назначаването на Илиан Илиев за национален селекционер.  Едва ли има наставник, който да познава по-детайлно от Илиан българското първенство и всички наши футболисти в последните десетина години. Роденият през 1968 година специалист натрупа огромен опит, а освен това превърна Черно море в стойностна величина.

Да не забравяме, че Илиев е печелил Купата на България с Берое, а през пролетта беше избран за най-добър треньор у нас през сезон 2022/23. Илиан винаги е залагал на техничен и бърз футбол и всички се надяват, че почеркът му ще се пренесе в представителния ни тим. Почерк, който ще донесе така дългоочакваните победи.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Разбира се, тук е важно да уточним, че Илиев има нужда и от време, и от спокойствие. Само така може да бъде направена важната крачка към завръщането ни на победния път.

Хубавото е, че Боби Михайлов успя да запуши устите на мрънкалата, които с виенето си заглушават и сирените при бедствено положение. Смешното, че сред вечно недоволните има и такива, които са носели националната фланелка, без да са оставили никаква следа. Трагикомичното е, че зад кречеталата се чува и скрибуцането на каруцата с трите ни коня, превърнали се в магарета. В такива, които си показват магарията при всяка загуба на България, сякаш са стискали палци за съперника само и само да пострада Боби. Страдат в крайна сметка обаче те - людете без грам стаж, но с тонове мераци за власт. Както и техните кукловоди, които им дърпат каручката. 
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ