Не знам дали близнаците Борислав и Радослав Цоневи блестят на терена, но не знаех, че могат да посърнат, пречупят и скапят настроението на един истински левскар. „Звездите“ на Левски явно толкова много са се надули, толкова силно са полетели в облаците, че за тях простосмъртните са някакви си там мухи, на които не е задължително да обръщат внимание.

С ужас прочетох поста на г-н Виктор Даскалов, който разказа за непочтеното отношение на братя Цоневи. И понеже тези момчета са се самозабравили, летейки към някакви си въображаеми за тях комически орбити, е хубаво да ги свалим на земята.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Уважаеми Радо, уважаеми Боре, уважаеми Цоневи, би било желателно по най-бързия начин да изприпкате до клубния магазин на „Герена“, да купите една фланелка и да я подарите на Виктор Даскалов. Да се разпишете на нея и да му напишете едно извинение. Истинско, от сърце. Защото този човек си дава сърцето и душата за Левски, а вие с лека ръка го отхвърляте и отказвате снимка или автограф. Засрамете се, вземете пример от по-опитните от вас Ники Михайлов и Жоро Миланов, които не подминават ей така запалянковците. Двамата са много по-големи звезди от Цоневи, но винаги се спират при феновете, отделят им време  и се снимат с тях. 

Преди много, много години легендата Даниел Боримиров, след една контузия, едва стоеше на краката си на „Герена“. Борето обаче не забрави появилите се до него петима запалянковци, помолили го за автограф. Това със сигурност не е единственият пример, но за него се сетих. Би било добре, ако и за вас хората се сещат по подобен начин след години. Както и с играта и головете, които отбелязвате.

Така че, желателно е да подобрите две неща през пролетния дял на първенството. Да бъдете още по-добри на терена, след като Мъри Стоилов, тръгнал дръзко и смело да вдига Левски на крака, ви дава шанс. Да подобрите и отношението си към феновете, без които и вие, и целият клуб ще е загинал.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ