Ситуацията за треньорския пост в ЦСКА за пореден път е патова. И за пореден път в публичното пространство се спряга име за горещия стол, което няма грам опит в занаята. Става въпрос за французина Беноа Кое.

Преди 15 години ветеранът се представи отлично с червения екип на терена, но на треньорския пост той е пълен аматьор. Водил е само някакво скромно френско тимче, на което Миньору със сигурност ще се опълчи, пък може и да го победи.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В ЦСКА не бива да повтарят огромната грешка – да назначат за треньор чуждестранен ученик. Спомнете си какви я свършиха „армейците“ с Едуард Йорданеску, Нестор Ел Маестро и Милош Крушчич. Нищо. Само калъфки.

В Борисовата градина би трябвало да са си научили урока – ЦСКА не е училище за недоказани треньори. В противен случай по-добре закривай и не измъчвай и без това страдащия от дълго време запалянко.

Вариантите са само два. Или много голямо европейско име, или много голямо „армейско“ име. Всичко друго ще е равно на провал. То и с популярна в европейския футбол личност си има риск, но все пак майстор пред чирак звучи по-оптимистично.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ