ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новакът в Efbet Лига Крумовград хвърли нова бомба и спечели с 1:0 домакинството си на ЦСКА 1948, след като на старта сензационно надви и Лудогорец (3:1). Героят снощи в Коматево беше Даниел Миланович, който реализира страхотен гол, прехвърляйки от дистанция Даниел Наумов.  

22-годишният халф е син на треньора на Крумовград Неманя Миланович. Някои ще кажат, че сърбинът се е възползвал от възможността да вземе наследника си без той да има нужните качества за българския елит. Момчето, което се раздаде цял мач, запуши устите на критиците и блесна с гол още при дебюта си в Efbet Лига. 

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Миланович-младши има шведско гражданство и може да се похвали с мачове за националния отбор на Швеция до 17 и 19 години. 

До този момент синът на треньора на Крумовград не намираше място в групата за двубоите от елита, но ето, че дочака своя миг. През миналия сезон във Втора лига Даниел Миланович взе участие в 13 мача без отбелязан гол. 

Oще трима треньори в Efbet Лига и Втора лига използваха синовете си в последния кръг. 

В Хебър Любослав Пенев усилено налага наследника си Николас. 18-годишното ляво крило започна титуляр и при победата с 1:0 над Ботев (Пловдив), като остана на терена до 66-ата минута. Пенев-младши игра и в петте мача на Хебър до момента през сезона, за момента няма гол на сметката си.

В Славия Хосе Мария Бакеро отново заложи на сина си Йон сред титулярите, а "белите" паднаха с 1:5 от Черно море. 26-годишният испанец беше заменен в 81-ата минута от Тони Тасев. До момента в новото първенство синът на легендата на Барселона беше титуляр в четири от петте двубоя, но не успя да се разпише.

За приятната изненада във Втора лига Янтра попадение успя да реализира Петър Вуцов. 23-годишният син на наставника на габровци Велислав Вуцов се разписа при класическото 3:0 срещу Дунав (Русе). От началото на сезона халфът винаги е титуляр за отбора, в който наставленията дава татко му. Вуцов-младши за момента оправдава гласуваното му доверие. Интересно е как ще продължат да се представят синовете на треньорите в професионалния ни футбол, тъй като несъмнено на тях се гледа с друго око. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига

ВТОРА ЛИГА - СЕЗОН 2023/2024 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК! 

Николас Пенев (в зелено): 

Йон Бакеро (в бяло):

Петър Вуцов е ключов играч на Янтра: