ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Съдията Драгомир Драганов свири перфектно мача на Славия срещу Лудогорец, е категоричното мнение на футболни специалисти.

Отложеният мач от петия кръг на Efbet Лига, решено с попадение на Кирил Десподов, кой знае защо предизвика излишна полемика в и без това раздираното от скандали първенство.

Десподов герой, Лудогорец на две точки зад ЦСКА ВИДЕО

"Орлите" доминираха на разорания терен в квартал "Овча купел" и показаха за пореден път класата си. На този фон обвиненията на президента на Славия Венци Стефанов срещу съдията звучат нелепо. 

Крайно време е безпочвените критики към реферите да спрат, защото единственото, което се постига по този начин, е влизане от скандал в скандал. 

В състава на "белите" личаха цели трима юноши на Лудогорец - Христо Попадийн, Венцислав Керчев и Ерол Дост, което още веднъж показва, че детско-юношеската школа на единадесеткратните шампиони работи перфектно и захранва мнозина водещи клубове.

На зрителите на стадиона и феновете, гледащи мача от малкия екран, направи силно впечатление, че осветлението беше пуснато твърде късно - през втората част.

Отделно домакините пробваха и друга хитрост като се забавяха с подаванията на топките на играчите. А в други случаи вместо по една, хвърляха по три топки на игрището.

Победата на Лудогорец идва напълно закономерно и сега се чакат с интерес двата двубоя на шампионите с Левски - в четвъртък за първенството и в неделя за Купата на България.

БЛИЦ научи, че футболистите на "орлите" са приели предизвикателството, което им отправиха от "Герена" и ще отговорят подобаващо на зеления терен.

Димитър Апостолов/БЛИЦ