ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА върви смело към бленуваната 32-а шампионска титла, но до завоюването й ще трябва да преодолее още препятствия. Четири точки са коварна преднина, защото предстоят не една, а две преки битки за първото място с Лудогорец – тази от редовния сезон и след това втора от плейофите. ЦСКА го чака и минимум едно вечно дерби с Левски.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Дотук Саша Илич заслужава похвала, тимът му прескочи бариери, които изглеждаха трудно преодолими. За да може обаче „червените“ да станат още по-стабилни в защита и в средата на терена, е нужно сърбинът да остави извън състава абонирания за простотии Жеферсон. Бразилецът е изключително рисков футболист.

Гледайки го как влиза в единоборствата, човек остава с впечатление, че  този юнак ходи с жълт картон в джоба. И най-лошото, че Жеферсон хич не си взима поука. Така си я кара от години в ЦСКА. Преди време именно той провали „армейците“ в ключово за титлата сражение в Разград. Изкара си най-глупавия червен картон и ЦСКА, въпреки че водеше, загуби с 2:3. Загуби впоследствие и шампионския трофей.

Друг играч, движещ се на ръба на бръснача, е Амос Юга. Любимецът на ръководството се представя на приливи и отливи. Понякога обаче отливът му е толкова е огромен, че току-виж оставил ЦСКА на сушата. Юга е тромав, бавен и лесно може да си намери майстора, ако насреща му изскочи някой техничен бързак.

Всички останали, с някои малки изключение като Лазар Туфегджич, действат на ниво. Действат по „армейски“. Така както публиката мечтае. И ако наистина Илич  си вземе поука, титлата няма да изглежда мираж, а съвсем истинска. И най-после, след огромна пауза от 15 години, пак ще посети мястото, където най-често е отсядала – Борисовата градина.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ