Футболните запалянковци в цял свят тъгуват за любимата игра, която липсва страшно много. Коронавирусът наложи спирането на първенствата - нещо, което едва ли сме си представяли, че ще се случи някога. 

Бившият ни футболен съдия Стоян Алексиев също страда поради липсата на любимата игра, на която е посветил живота си. Това го накара да напише прочувствено писмо до... Футбола. 

Публикацията му във "Фейсбук" предизвика голям интерес:

"Здравей, Уважаеми Футболе.

Липсваш ми ужасно много и затова реших да се обърна официално към теб.
Целият ми живот до тук е свързан с теб. Още от дете си лягах и ставах с теб, с топката в крака. Падах, ставах, късах панталони, късах обувки, коленете ми бяха постоянно в рани. 

Криех от родителите си, че имам температура или някаква болежка. Нищо не бе в състояние да ме раздели с теб. Ти се превърна в мой начин на живот. Благодарение на теб изживях страхотни моменти. Срещнах страшно много хора, част от които са най-близките ми приятели. Благодарение на теб създадох и семейство и да ти кажа, моята дъщеря е лудо влюбена в теб.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

С теб, скъпи Футболе, обиколих градове, села, държави - повечето сигурно нямаше и да видя без теб. Ти се превърна в моя професия и ми даваш шанс да дишам от твоя въздух.

Сега, Футболе, страдаме заедно. Страдаме заради появата на една коварна болест. Ти, Футболе, нямаш никаква вина за появата й. За тази болест принос имаме ние, хората и ние трябва да я победим. Обещавам ти да го направим. Ние хората, Футболе, ще се справим и ще победим болестта, за да се върнем още по-силни при теб. Да се върнем и да дишаме от нашия си въздух, да стъпим на зелената сцена, да докоснем коженото кълбо.

ЗА ТЕБ, ФУТБОЛЕ!".

 ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!