„Поканиха ме да помогна за спасението на Левски, но отказах поради морални причини“. Тъй гордо, но и малко срамежливо обяви Александър Томов.

Като чуеш това, ти иде невярващо да си отвориш широко очите, да си прочистиш ушите и да си разтърсиш главата. И да се попиташ – сънувам ли, нещо не съм чул или не съм разбрал.

Гробокопача на ЦСКА го потърсили с молба (видите ли – с молба) да спасява Левски?! Майко мила, сълза тръгва да излиза от очите ти, а смехът аха да избухне от гърлото ти.

Скъпи господин Александър Трифонов Томов, скъпи Лупи, скъпи Пинокио, скъпи Атиле на XXI век, защо излизате от нафталина, защо не си стоите заврян в дупката, а пак бъркате в торбата с лъжите. Като Хитър Петър и Настрадин Ходжа взети заедно. Не я ли износихте, не я ли скъсахте и захвърлихте тая пуста торба, или тя е без дъно – безкрайна като вселената на шмекериите ви.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Как имате наглостта изобщо да си отваряте устата, след като вие сте един от главните виновници за унищожението на ЦСКА. Вместо ордени и пагони, които шизофренично си зашивате, заслужавате окови да блестят по вас. Защото вие сте като Атила Бич Божий – откъдето минете, трева не никне. След вас само потоп, мрак и пустош.

Безкрайните ви политически организации и партии, металургичният комбинат "Кремиковци" и ЦСКА са най-точните примери за безкрайните ви провали. И моля ви - не си приписвайте титлата през 2008 година и 16-те точки аванс пред Левски. Заслугата е на други хора.

Затуй, г-н Хитър Александър, останете си в миманса и не се вясвайте пред футболните прожектори, че ще ви заслепят. Не ни разсмивайте и разплаквайте.

Цесекарите тогава ви простиха, оставиха ви да се измъкнете сух и невинен. Или може би искате да „помогнете“ на Левски, закопавайки го по подобие на ЦСКА, което ще бъде ваш реванш към „армейската“ общност, която преди години бе готова да ви прати на гилотината?! Ами тъй де - знае ли човек каква нова „гениалност“ ще измъдрите.  Да, ама „сините“ няма да ви допуснат и ще ви разсъблекат. Даже и торбата с лъжите няма да ви оставят...
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ