Шефът на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев и подчинените му или не виждат, или са разсеяни, или нарочно си затварят очите. Как е възможно футболист да стъпи зверски върху главата на съперник и да няма никаква реакция от тези, които раздават правосъдие във футболната ни централа.

Живко Миланов умишлено с бутонките едва не осакати Жанио Бикел по време на вечното дерби онзи ден. Съдията Георги Кабаков даде само жълт картон на „синия” капитан. Дали и той е бил разсеян, дали нарочно си затвори очите или просто не видя, е друг въпрос.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Защо обаче след това и в Дисциплинарната комисия всички спят и не забелязват видеозаписа със скандалния момент, който им е бил предоставен.

Г-н Кучев, ако имате нужда от очила, агенция БЛИЦ ще ви купи. Даже и разходите по очния лекар ще ви поемем, за да се уточни диоптърът. Ако някой на вас, не дай си Боже, ви стъпи върху главата като куче, какво ще направите. Няма ли да потърсите справедливост? Или ще го почерпите за здраве...

Вие сте човек с опит, от доста време сте в занаята. Хората говорят само хубави неща за вас. Но в случая грешката ви с подминаването на очевидното нарушение е очевадна.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020