Във футбола има хора, които вършат черната работа, ама никой не ги забелязва. Защото лаврите ги обират нападателите или тези, които вкарват голове. За да изковеш победата обаче се нуждаеш не само от типични плеймейкъри и централни нападатели.

В повечето случаи всичко пада върху гърба на играчите, които въртят най-голям километраж на терена, обират най-много топки и разбиват атаките на противника. А когато към тези им качества добавим и офанзивния елемент,  който никак не им е чужд, ето ти пример за прекрасен футболист. Футболист, който привидно не блести, но е трудолюбив на игрището.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Ей такива има двама в ЦСКА – Кристиан Малинов и Жанио Бикел. От началото на сезона те са най-постоянните и най-добрите футболисти в червено. Кристиан заслужава похвала, защото се сборичка и ликвидира един от недъзите си – да си вади често жълти картони. Поне засега реферите не го предупреждават официално толкова често.

Бикел пък е куче марка по всички части на терена. Където го пуснеш, тича, хапе и не пуска съперниковите играчи. И освен, че са царе в единоборствата, двамата умеят да подават добре топката напред и да полагат основите на качествени атаки. Кристиан и Жанио са като работливи пчелички, от които ЦСКА има нужда. И ако всички са като тях, тогава медът на „Армията” ще бъде хем количествен, хем и качествен...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020