ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

В ЦСКА има много добри футболисти, но и няколко недоразумения, едно от които беше обявено за лидер на тима. За тартор в съблекалнята. Амос Юга обаче стряскащо нагло се превръща в потенциален убиец на „червената“ мечта – шампионската титла.

Тромав като мечок, бавен като трамвай на завоя при Съдебната палата, Юга става лесна плячка за съперника. Снощи беше поредната му издънка. Заради невиждана глупост, която сътвори в наказателното поле, последва центриране и автогол на Тибо Вион. Така заради Амос ЦСКА остана без коз и отпадна от турнира за Купата на България.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

БЛИЦ вече алармира нееднократно, че Юга и Жеферсон нямат място в Борисовата градина. Те обаче продължават да бъдат налагани. Бразилецът снощи също щеше да поразходи фланелката на терена, но заради наказание тази „прекрасна“ гледка беше отложена.

Големите битки, важните сражение и ключовите двубои тепърва предстоят - първо е Славия, после иде Левски, а черешката на тортата е Лудогорец. И после - пак. Но с такива „воини“ като тези двамата ЦСКА трудно ще спечели войната.

Саша Илич обаче изглежда умен човек. Треньор, който ще се поучи от грешките си. Стори ли го, сърбинът ще влезе в историята на ЦСКА завинаги.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ