След като уби ЦСКА и отиде да си живее живота, скривайки се от камери и микрофони, лицето Александър Трифонов Томов изникна отново в медийното пространство. И нагло обяви за сетен път, че не той, а  други били унищожили най-титулувания футболен клуб у нас.

Скъпи Лупи, вие изобщо давате ли си сметка какви ги забъркахте и какво сторихте? И смятате ли, че народът ви вярва? ЦСКА го затрихте вие и никой друг, но  после по хитър и циничен начин прехвърлихте смъртоносното оръжие в чужд двор.

Помните ли как домъкнахте от Англия онзи шишкав клоун с пура в ръка, с когото щяхте да спасявате ЦСКА? Беше септември 2013 година... Помните ли тази (на снимката) гнусна целувка? Гнусна, защото по-гнусен начин лъгахте цял час медии и фенове, че клубът ще оцелее, че ще го има, че му предстоят гръмки победи и триумфално завръщане в Европа. Какъв ти час, вие по цели дни, седмици и месеци наред само лъжехте! И ако приказката за Пинокио можеше да се превърне в реалност, носът ви щеше да стигне от "Армията" до Калотина!  Накрая, след като "джакпотът" удари и задмина 30 милиона лева, го прехвърлихте на тези, които днес наричате унищожители на ЦСКА.

Явно сте забравили за г-н Лоурънс Дейвис и дъртите ви лъжи, на които и Хитър Петър, и Настрадин ходжа ще ви завидят. Та след като онзи ден се изказахте неподготвен,  БЛИЦ реши да ви припомни за онова минало, когато чертаехте светлото комунистическо бъдеще. Ама народът не е глупав, не е прост, колкото и голям манипулатор да сте вие. Народът знае кой уби „червените”. Знае, че днес „армейската” общност нямаше да бъде разцепена на две, ако не беше ваша светлост (или тъмност, може би....).

Ненапразно ви наричат Атила. Вие сте като хунския вожд – откъдето минете, после трева не никне. Така беше с няколко политически организации ГОР, ДАР, Евролевицата и т.н. и т.н.,  а накрая в черния списък попадна и ЦСКА.

Лошото е, че никой не ви търси отговорност за извършеното престъпление. А още по-лошото е, че се опитвате за кой ли път да се измъкнете сух, обявявайки се за невинен... Срам нямате ли, г-н Томов?!
Заб. И моля ви, не  ни подпалвайте телефоните и не пускайте в действие вашите "тролове" из интернет, за да ви защитават!
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ