Българският национален отбор има нужда от опитен и добър футболист, който да внесе спокойствие и баланс в играта. Ние разполагаме с такъв играч, но необяснимо защо не получи повиквателни за контролата с Парагвай (0:1) и европейската квалификация с Чехия (1:0). Става въпрос за звездата на унгарския МОЛ Фехервар Георги Миланов. Нещо повече – мястото му не само е в състава, но той трябва да носи капитанската лента след оттеглянето на Ивелин Попов.

Жоро е на 27 години – прекрасна възраст за футболист. Хем вече е натрупал рутина, хем и още годините не му тежи. Доказал се е не само с екипа на България, но и в клубните си отбори зад граница. Над 30 мача в Шампионската лига не е никак малко постижение, нали?

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Нека не забравяме, че ни предстоят решителни плейофи през Лигата на нациите за класиране на европейските финали през юни и юли догодина. Тогава ще имаме нужда от класа и от боеспособност – качества, които Георги Миланов притежава.

Що се отнася до изказването на Божидар Краев, че е готов да вземе фланелката с №10 на Попето. Нека първо талантливият ни футболист по-малко говори извън терена и повече да твори на него...
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ