ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

С Мено Кох играта на ЦСКА в защита наистина е ох. И то отвсякъде. Холандецът е далеч от истината и като футболист с фланелката на най-титулувания български отбор, и като капитан.

Забележете само: Ох, пардон – Кох, е виновен за четири от шестте гола, допуснати в двата мача с румънския Сепси. След това капитанът на ЦСКА дремеше на терена и при гола на Славия.

Навремето покойният Трифон Иванов казваше следното: „За да носиш лентата на ЦСКА, трябва да си силен тук (сочи главата), тук (сочи сърцето) и особено тук (сочи слабините)“.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

На господата Ох в отбранителния вал май нито едно от трите качества не е част от спортно-техническата им характеристика. Бездушието, безумието и липсата на грам мъжество преобладават.

Капитанската лента на ЦСКА навремето беше символ на лидерство. Носеха я истински и големи мъже. Като се започне от първия капитан Нако Чакмаков и се премине от плеядата други звезди, огрявали не само „Армията“, но и българския футбол.

Днес лентата прилича на парцал, завързан на ръката на мъже без глава, сърце и топки. 

Ще бъде добре, ако всичко си дойде на мястото. Следващият тест е огромен и повече от сериозен - в Разград. Това няма да е обикновен мач, а битка. А за битките са нужни мъже.  
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ