Спортно-техническата комисия към БФС изумява малки, големи и още по-големи любители на футбола с малките си, големи и още по-големи гафове. Днешният не е най-голям, той е най-чудовищният.
 
В СТК решиха да пожалят дублиращия отбор на Лудогорец, пропускайки да го накаже със служебна загуба. Разградчани използваха нередовен футболист (бразилеца Габриел Коста) при победата с 4:0 над „Левски”.
 
Във всяка една нормална комисия и всеки един трезвомислещ служител не би се поколебал и би спазил правилата. А правилата са по-ясни и от най-ясния слънчев ден на земята – нередовните играчи водят до... редовна служебна загуба.
 
У нас обаче никой не държи на законите, защото... законът им е наредил да не го спазват. А кой е законът, сами се досещайте. Няма по-гръмка идиотщина от тази вместо клуба да санкционираш... делегата на срещата! И за капак - Спортно-техническата комисия прехвърля топката към Дисциплинарната комисия. Човек се чуди дали да плаче или да се смее. Вместо да е толкова сложно, можеше да е ясно и простичко - присъждаш служебно 0:3.
 
БЛИЦ пита господата от СТК – за няколко сребърника ли се продадохте или просто сте неграмотни и не може да тълкувате футболните правила.
 
БЛИЦ пита и Лудогорец – толкова ли ви е страх от титлата, че побързахте да се застраховате с рамото на СТК. Решителният мач за първото място в дублиращата група е утре. Дано не сте се застраховали и със съдията...
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ