ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Неделя, 18 ноември 2012 година. Това е денят на “Левски”. В Разград Илиан Илиев и “сините” ще излязат за може би най-важния си тест за полусезона. Провалът в евротурнирите бе оправдан с новия треньор, новата селекция, несработването на състава. За загубата от ЦСКА виновни бяха вятърът и слънцето.
 
В Разград никакви оправдания няма да важат. Ама “сините” гостували на шампионите, ама там се играело тежко? Та този, който го е страх, да не ходи в гората. Щом “Левски” иска титлата, щом “Левски” иска първи златни медали от 2009 година (та и купа въобще), значи победата е задължителна. Или в най-лошия случай – равенство. Но при загуба, ако почнат да се правят сметки и да се говори, че нищо не е загубено и че предстои реванш напролет, значи на “Герена” няма левскари. От ония, от истинските, за които победата е над всичко!
 
При успех “Левски” ще има комфортен аванс от 5 точки, което ще успокои изнервената в тима обстановка. Илиан и компания ще дишат по-свободно, а феновете най-после ще изпитат истинска радост. Защото такива “триумфи” с по 2:0 над “Ботев” (Враца) не топлят левскарското сърце.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ