ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Редовният сезон завърши вчера, за да настъпи времето на плейофите. Времето на истината за ЦСКА. Петте мача не са важни, те са повече от важни и ключови за отбора от Борисовата градина. Както и за Саша Илич.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

До момента сръбският специалист няма нито един успех срещу Лудогорец от два изиграни двубоя. Загуби първия в Разград, загуби и наскоро в София, въпреки неистовата подкрепа на публиката, което даде предимство на 11-кратните шампиони в плейофната битка. Тя ще бъде на техния стадион.  Факт, който прави изпитанието на Илич още по-голямо. Но той и ЦСКА нямат друг избор. Искат ли титлата, успехът над Лудогорец е задължителен. А после и този над Левски.

Саша се препъна на два пъти и срещу „сините“. Есента загуби, а напролет завърши наравно. От четирите му досегашни сражения срещу Лудогорец и Левски той няма победа, има едно равенство и един отбелязан гол.

Всичко това обаче ще бъде забравено, ако Саша излезе победител в най-решителните мачове в кариерата му.

Преди да се опита да влезе в залата на шампионската слава, Илич трябва да знае едно – никой и никакви конспирации (за които някои бълнуват) няма да го препънат, ако отборът му играе силно и реализира положенията си. Сбъдне ли се мечтата на Саша, минералната вода, която обича да си пийва на всеки мач, ще е най-сладката в живота му.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!