Този иска Кайседо, онзи се облизва за него, направо е страшно. Километричната опашка се извила от „Армията“ до Калотина. Някъде по трасето са се засекли Клоп и Гуардиола. И като си спретнали един бой. Удри, удри. Млатят се за голмайстора на ЦСКА.

Кайседо струваше вчера 2 милиона, снощи към полунощ цената му скочи на 3 милиона,  тази сутрин задмина 5 милиона, довечера ще са 10, а към началото на юни – мамата си трака, ще удари стотака. . 

Еквадорската сапунка задмина всички колумбийски и бразилски такива барабар с „Робинята Изаура“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Айде да се спрат малко разните му там мениджъри и видни фактори в Борисовата градина, желаещи да продадат Кайседо.

Жорди е добър футболист. Спор няма. Голмайстор на ЦСКА, еквадорски национал, ще участва на световното първенство през ноември и декември в Катар.

Някой обаче се опитва да напомпа цената му, използвайки всякакви средства. 6 милиона евро минимум - ами множко изглеждат. Нереално някак. 3-4 милиона макс - става. 

Безспорно и категорично Кайседо е наистина добър, но не е чак толкова добър. Къде беше през пролетта в решителните мачове за ЦСКА, че нещо май не го видяхме. Уточнявам – пролетта, защото наесен беше друго в първенството (феновете го боготворяха след победния гол срещу Левски).  

Колко гола вкара в европейските клубни турнири миналата есен и по-специално в групите на Лигата на конференциите? Твърд титуляр ли е в националния тим на Еквадор?   

Ако го сравним с предишните нападатели на ЦСКА от последните години, то тогава Али Соу ще е като Герд Мюлер, а Каранга като Ван Бастен.

Тъй че – лошо няма, нека Кайседо си намери отбор. Със сигурност заслужава да отиде в по-силен състав и защо не в някое от топ първенствата в Европа. Но с надуване на цената му и постоянно шушукане за интерес от всички краища на земното кълбо, само се пречи на момчето.   
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ