Станислав Иванов претендирал за по-висока заплата и едва ли не извивал ръцете на ръководителите в Левски, отказвайки на този етап да поднови договора си. Да, бе, да... Кой би повярвал, че "синята" рожба би постъпил по този начин с клуба на сърцето си, и то в този толкова тежък момент!?

На "Герена" я карат ден за ден, което е пределно ясно и на нападателя, който винаги е бил лоялен с Левски. Левскар по рождение, габровецът Станислав Иванов винаги се раздава до последен дъх за отбора, който не само го изгради като футболист, а и като човек. 

Стаси и съотборниците му от четири месеца не са получавали заплати, но в нито един момент не сме чули от него да се оплаче и да мрънка. Можеше отдавна да се изниже от "Герена", но не го направи, загърбвайки изгодни оферти. 

Winbet - победата е на върха на пръстите (18+)

Именно той е сред най-нископлатените в Левски, като имаше период, в който играеше за нищожна сума на фона на това, което получаваха знайни и незнайни "звезди", докарани от чужбина. 

И докато те прибираха тлъстите пачки, въпреки че не знаят какво е всъщност Левски, то Стаси се радваше и на малкото, което взимаше. Защото за него най-важното е, че получава шанса да играе със святата синя фланелка. 

Бъдете сигурни, че точно Иванов ще е последният, който би напуснал Левски, ако не дай си боже синият кораб тръгне да потъва. Точно от Стаси на "Герена" биха спечелили, а не загубили. Той никога не би се пазарил за пари с любимия си клуб, на който може да осигури солидни приходи при евентуална негова продажба. Такава би се осъществила в чужбина, защото той едва ли би играл за друг български клуб, освен за любимия Левски - отборът, към който винаги е лоялен. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ