ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Николай Костов показа, че има гръбнак и може да води Левски в тресавището, наречено български футбол. Бившият играч на "сините" имаше нелеката задача да поеме тима от авторитетна фигура като Станимир Стоилов и да го преведе през европейските клубни турнири.

Отборът показа характер и стил срещу Айнтрахт, но изглежда след това върху него повлияха химерните очаквания за шампионска титла. Как да спечелиш първото място, когато непрекъснато страдаш от безпаричие, а най-високият връх в ръководството Наско Сираков не може да осигури допълнителни рекламни договори, извън сериозния паричен поток от "Палмс Бет".

200 лв. Начален Бонус Спорт!

Феновете обявиха война на легендарния голмайстор, която повлече със себе си отлив от дарителските кампании. А дълговете от НАП продължават да тегнат със страшна сила върху врата на 26-кратните шампиони.

Публиката с право недоволства от турбулентните процеси и немалка част от тях гледа отбора, но само от телевизора.

Броят на членските карти се стопи наполовина.

И това са само половината от тежките проблеми на Левски. Останалата е в колосалните претенции на футболистите, които парадират с емблемата пред медиите, но не спират да имат финансовите претенции на световни звезди. Нищо, че голяма част от тях се мърдосват по терена и не полагат никакви усилия да защитят реномето на славния отбор, чийто цветове имат привилегията да защитават. Но вместо да защитават клуба си, част от разглезените играчи защитават само апетита си за повече и повече пари...

В нелеката ситуация Николай Костов се държи достойно и дори не споменава за многобройните проблеми, които го удрят като камъни всеки ден.

Вместо това излиза смело пред медиите и поема отговорност. А в годините преди това треньорът е показал, че може да застава пред фенове и медии и смело да ги гледа в очите.

Но Костов не трябва да е сам в битките.

Време е изпълнителният директор Даниел Боримиров да застане още по-плътно до Костов и да му помага с превъзпитанието на част от футболистите, немалка част от които имат качества за селските групи.

Боримиров е натрупал сериозен опит в Бундеслигата и отлично знае, че там не биха простили лигльовци, които разхождат фланелките и е добре да наложи немска дисциплина в любимия на половин България тим.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ