Всички в Левски, които единствената им цел е да припечелят пари, трябва да бъдат изхвърлени от вековния отбор непосредствено след най-светлия християнски празник Великден.

Напоследък много хора, които имат по няколко мача, се кълнат във вярност към синята идея. Целта им е прозрачно ясна - да спечелят сърцата на феновете. Маската, която те слагат на лицето си, не е от тези против COVID-19, а служеща за параван да прибират огромни пари от изпадналия в криза клуб.

Това тяхното е тежко предателство към великата публика,  която събира левче по левче, за да помогне на Левски в изключително трудния момент. Феновете обаче усещат опитите да бъдат измамени.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

След раздялата с чужденците на сцената ще излязат българите, но в момента единствено Станислав Костов, Иван Горанов, Ники Михайлов и Живко Миланов знаят какво представлява институцията Левски. Те са играли дори с контузии, когато става въпрос за любимия им тим, и това са истинските бойци, на които ще се разчита за завършването на сезона, когато той се поднови.

Другите българи също ще имат шанс да покажат какво могат и тогава на терена ще лъсне истината кой може и кой реално има необходимите качества. Ще се разбере и кой си прави реклама и се лигави на гърба на вековния отбор.

В момента в Левски има скромни откъм възможности играчи на фона на класата на Гунди, Сашо Костов, Наско Сираков, Божидар Искренов, Борислав Михайлов,  Емил Спасов и останалите легенди.

Ще бъде хубаво днешните самозвани „звезди“ да знаят колко скромни са били легендите в изказванията си навремето, когато говореха на терена, а не извън него. Ще бъде още по-хубаво ако обърнат повече внимание на играта, а не на социалните мрежи.
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ