Всеизвестна истина е, че мишките нямат криле и не могат да летят. Това се доказа и от поведението на Асен Букарев, който напълни памперса от страх по време заседанието на Комисията по етика и феърплей към БФС.

Преди дни младият специалист вдъхна надежда, че царят на спортовете у нас ще бъде прочистен от корупцията с разкритието си, че е получил телефонни обаждания, за да полегне на Царско село.

Когато се очакваше Букарев да постъпи като мъж и да разкрие авторите на неприличните предложения, той изведнъж се сви като гризач.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Нещо повече. По време на разпита днес юношата на ЦСКА си глътна езика и не пожела да каже истината, за да разобличи хората, за които сам беше заявил в прав текст, че са искали да им даде мача. Футболната общественост очакваше с нетърпение неговите думи, за да може поне веднъж виновниците за дискредитирането на футбола да си получат заслуженото. Явно обаче Букарев е получил и нови обаждания и  с все сила дръпна ръчната спирачка.  По този начин той пропусна възможността да се превърне в лъв, който да разкъса поне един корупционен възел. Но както вече споменахме, мишките нямат крила…
 Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ