ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК

Преди седмица след първия мач със Сепси призовахме да се даде шанс на мира в ЦСКА, за да бъде спечелена войната. Футболистите в черно обаче още повече почерниха картината, допускайки снощи най-голямата загуба в ерата „Гриша Ганчев“ в Борисовата градина.

Навремето, когато ЦСКА пада през 1968 година с 2:7 от Левски, тръгва лафът, че на „армейците“ отбраната е като на Кенеди охраната. Има се предвид американския президент Джон Кенеди, убит 5 години по-рано в Далас.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Е, същата е картинката и днес. В защитата на ЦСКА лявата ръка не знае какво прави дясната. Там хаосът е по-голям и от вселенския.

Нали сте чували и другия бисер: „Хванаха го по бели гащи“. Ей така снощи „червените“ бяха спипвани при контрите на Сепси. Само че когато човек го хванат по бели гащи,  гледа бързо да си вдигне основните. А „червените“ си свалиха всичко и изядоха четири пердаха на голо. Да се чудим и маем как така капитанската лента попадна в играч, виновен за половината от шестте румънски гола. Това не е смешно. Срамно е.

Кризата в ЦСКА е ужасяваща, защото хем новите не са се адаптирали (б.р. – категорично им е нужно време), хем старите са в тотален срив. Формата на всички основни футболисти от миналия сезон се е изпарила само в рамките на по-малко от два месеца. И не Ел Маестро, ами и Ел Специалния да дойде, мъката ще е безспирна.  

Мерки трябва да се вземат. Спешни. Да се извадят още пари за нови футболисти. Минимум трима. Тривиално, но европейският резил трябва час по-скоро да бъде забравен, колкото и огромен да е той.

За да избегне ЦСКА след Сепси собствения си сепсис, е нужен незабавен лек. А вероятно и изкореняване на някои неща из основи.

Нестор е прав. Предстоят тежки времена в ЦСКА. Те обаче трябва да са и мъжки. 
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Еfbet Лига - сезон 2023/2024
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!