Продължава мощната организация за протеста, който готвят феновете на ЦСКА заради тоталния хаос в любимия клуб. Както по-рано ви съобщихме, утре в 12:00 часа ултраси на "червените" ще се съберат в Борисовата градина, след което се очаква да се отправят към БФС.

Преди часове Лицензионната комисия излезе с декларация, в която обяснява, че "армейците" нямат право да вземат лиценза на Нефтохимик, каквато идея имат, за да започнат на чисто. Именно това е условието, което постави Христо Стоичков, за да се върне в ЦСКА. Феновете на "червените" са твърдо зад Ицо и срещу "Титаните", каза заявиха намерението си да не оставят Камата да бъде употребен.

Петьо Костадинов-Полковника (Проспорт.бг) написа следното:  

"Ако някой си позволи от БФС да застане над установените от Търговския закон на България норми, то шествията пред Министерски съвет трябва да изглеждат, като игра на фунийки пред това, което трябва да направим пред БФС. Утре в 12 часа ви чакам на дървеното на "Армията". Приятели и неприятели. Не ме интересуват никакви фракции. Да се разберем с две думи ще действаме ли или ще се правим на форумни герои. Хората извън София ще се включат, ако се налага, следващата седмица през почивните дни. Тези, дето мишкуващите се пробват - няма да стане. Нито Ицо ще оставим да бъде употребен, нито последният боклук на планетата да не си плати.

И да не ви пука дали има риск. Ние нямаме бизнес-план. Интересува ни само ЦСКА и неговото бъдеще. Това е нашата кауза!!! Нека се уточним веднъж завинаги! Не ме интересува нито Станишев, нито Станишевица! Нито Бойко, Цецо и Флорецо! Онзи атакуващ палячо се опитва да пали война, но тези със сигурност могат да я получат! Няма да говорим за тока. Някой ще го удари напрежението! Утре, събота, 12 часа на дървеното."