Левски поднесе изненадата, елиминирайки далеч по-богатия ПАОК от Лигата на конференциите. Със сърцата игра, раздаване до последен дъх и стриктно изпълняване на треньорските указания футболистите на Станимир Стоилов бяха много близо до победата и на "Тумба" в Солун (1:1), след като преди седмица повалиха гръцкия тим с 2:0 на "Герена". 

Когато стана ясно, че Левски ще играе с ПАОК, доста левскари бяха разочаровани от липсата на късмет при жребия и не виждаха как "сините" ще успеят да продължат. Отличният стратег Станимир Стоилов обаче направи така, че Левски отново зарадва феновете си, които са жадни за нови европодвизи. Мъри пак съумя отлично да сглоби пъзела, въпреки контузиите на ключови играчи - Ивелин Попов и Илиян Стефанов, надхитряйки ПАОК.

Със спечелването на Купата на България и елиминирането на гръцкия отбор Левски вдигна високо летвата. Привържениците гледат все по-смело напред и смятат, че малтийския Хамрун Спартанс не би трябвало да е проблем по пътя към групите на Лигата на конференциите. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

Запалянковците искат радостните мигове тепърва да предстоят. Те все по-упорито коментират, че Мъри Стоилов и Наско Сираков пишат новата "Синя приказка". И с основание, защото успешният тандем наистина не е случаен. Написа го и Илиана Раева, която и след този мач излезе с много силни думи. Съпругата на Сираков каза, че Мъри и Наско са тандем, докоснат от Бога! И е права. На всички е пределно ясно как Стоилов и Сираков работят с любов за отбора на сърцето си, за да може Левски да прогресира. А когато правиш нещата с огромно желание, постоянно се трудиш и надграждаш, успехът идва рано или късно. Шапки долу пред това, което Мъри и Наско правят за клуба.

Диригентът Стоилов очевидно е хванал здраво палката и дава точните наставления, командвайки в съблекалнята и край тъчлинията. А футболистите му за момента го слушат и добрите резултати не закъсняват. 

"Сините" обаче не трябва да се главозамайват след елиминирането на ПАОК, защото това може да им изиграе лоша шега. Всички на "Герена" да продължават да бъдат здраво стъпили на земята и да не спират да работят за светлото бъдеще на Левски.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ