ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Финансовото състояние на Левски е като изражението на Рикардиньо на снимката.

Дълговете са огромни, а въпреки това се раздават немалки заплати. Които, забележете, не се бавят. Приходи големи няма. Продажбата на Сундберг в Лудогорец може да закърпи положението. Но за кратко. То, закърпването, май си стана перманентна реакция на „Герена“. Какво май – направо си е така…  

В Левски всичко е странно. Много странно. Бъдещето на клуба виси със страшна сила. Говори се за разсрочено споразумение с НАП, но никой не излиза да покаже документи – нито от „Герена“, нито от националната агенция. Има неизчистени милиони към предишен собственик.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Пари няма, ама не се действа. Даже оферти се отхвърлят – от Америка за Кордоба. Странно, нали?!

Сираков по цял ден пуши, върти кръгчета с джипчето си и дреме на сянка под палмите. Те обаче временно пазят Левски от жаркото слънце.

Наско, събуди се. Ставай, че кошмарът не спира. Трябва друг спасител, след като сделката с „Юнайтед груп“ пропадна. Не бъде ли намерен такъв, „сините“ ще продължат да живеят в агония. И жалко за феновете, които събират милиони, доказвайки, че по този показател са №1 в България. Подобни кампании обаче заздравяват само от днес до утре огромната рана. Жалко за тима, жалко за Костов, който видимо е тръгнал да гради отбор. И то добър. Снощи за първи път от доста време Левски загуби, след като създаде купища положения и игра приятен за окото футбол.  

Всъщност, „сините“ отдавна трябваше да са преживели съдбата на ЦСКА, Локо Пд, Локо Сф, Берое, Ботев Пд и други клубове. Те обаче оцеляват. Което още повече засилва слуха, че Левски не е отборът на народа, а отборът на всички власти. Но дълговете са като лавина. Не намериш ли решение, само забавяш връхлитането им. Връхлитане върху... синята лавина от финансовата такава. 
Димитър АПОСТОЛОВ

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!