Някои анализатори имаха смелостта преди началото на сезона да обявят, че Левски ще запише силни мачове и ще финишира сред първите три отбора на финалната права.

Прогноза, за която коментарът е меко казано излишен. Както е тръгнало, „сините“ имат наистина шанс да са в тройката, но ако обърнем наопаки крайното класиране.  

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Левски започна с две загуби – 1:2 от Славия и 0:2 във Враца от местния Ботев, където е пълно с млади и неопитни футболисти, единият от които носи прякора Мишката (Мирослав Маринов). Не че момчето не става, но просто няма рутина. От такива голобради момци левскарите да падат си е унижение и срамота, с които се цапа синята фланелка.

Но проблемите не идват толкова от играчите, колкото от ръководството. Там година вече се мъчат да вържат двата края заради безкрайните финансови проблеми. Спасител не се намира, а Левски затъва ли затъва в блатото на посредствеността.

При това положение е логично да страда отборът, а добрите резултати на терена да липсват. Няма как клубът да е в окаяно финансово състояние и в същото време футболистите да летят и да записват серия от победи.

Народът го е казал – Гладна мечка хоро не играе. В Левски и са гладни, и едва ходят на игрището, а на всичко отгоре няма и кой да води хорото.

Сега се говори, че първият, който щял да си изпати, е Живко Миланов.  Бил отличен защитник навремето, но нямал опит като треньор. И най-логичното щяло да последва – да го заменят. Живко обаче не е епицентърът на синята болка. Не Миланов, а Моуриньо  да дойде, тимът ще е пак на същото положение – трагично… За да не пада повече Левски от Мишката, ще трябва някой до закрепи нишката. Голямата финансова нишка…
Димитър АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ