Той наистина играе на висота в българското първенство и е голям лидер на отбора си. Напоследък просто няма слаб мач – голове, асистенции, опасни удари, прецизни пасове. Става въпрос за Димитър Илиев, който блести с пълна сила с екипа на пловдивското Локо. Толкова силно блести, че всички го виждат, само не и треньорите на националния отбор.

Този път обаче наистина ще е срамота, ако Илиев не получи повиквателна за контролата с Парагвай и европейската квалификация с Чехия. Митко заслужава да облече екипа на България не само заради брилянтния си гол срещу Черно море вчера, но и заради постоянно добрата форма.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Националният отбор има нужда от още един доказал се футболист – Георги Миланов. Учудващо обаче Жоро не попадна в плановете на новия селекционер Георги Дерменджиев. Миланов продължава да играе на професионално ниво в унгарския МОЛ Види, бележи голове, записва асистенции и има огромен опит в европейските клубни турнири и по-специално в Шампионската лига. Незнайно защо обаче треньорът му обърна гръб...
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ