"Тези неща, които той прави - тези игрички и циркове, знаете, че на мен не ми влияят", отсече Кубрат Пулев след скандалната случка снощи по време на кантара преди мача му с Дерек Чисора. Британският звяр беше нацелен с бутилка в главата от приятеля на Кобрата - Сашо Боксьора от Дупница, но Кубрат се направи на ударен и каза, че не знае кой си позволи да атакува съперника му пред толкова много камери.

Факт е, че в последните седмици Чисора опитва всякакви психологически атаки срещу Пулев. А и повечето закани идваха именно от него, докато българинът предимно пасуваше. Тъмнокожият боксьор пробва да свали Кобрата на земята по време на официалната пресконференция, а снощи се развилня след случката и раздаваше юмруци наред. Кобрата обаче стоеше малко встрани и гледаше с усмивка.

С буйното си поведение Чисора взе предимство на нашия преди очаквания с голям интерес мач, който ще започне около 15 минути след полунощ. Дали обаче всичко това не е добре скалъпен театър, в който главната роля беше отредена на Чисора. Пулев остана зрител на цирковете, сътворени от англичанина. Мнозина мислят, че постановката е предварително замислена и всичко е нагласено, за да се привлече още по-голяма зрителска аудитория. Само ще отбележим, че и двамата имат един и същ промоутър - "Зауерланд", като все по-упорито се твърди, че Пулев е бил навит да участва в любимата на Чисора постановка - да сътворява скандали и да привлича вниманието.

Довечера ще си проличи дали заканите на Чисора имат покритие, а Кобрата има отлична възможност да натрие носа на нахакания си съперник.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ