ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Стана тя, каквато стана. “Газпром” в ЦСКА днес, утре, вдругиден, следващия месец. То бяха обещания, то бяха клетви. Накрая – хоп! “Газпром” в “Левски”! Тия от “Армията” да го духат, с извинение, днес “сините” са на дневен ред. “Левски” е закъсал, грам купа не е виждал от 2009 година. Приятел в нужда се познава. А приятелят не е един, а много. И не какви да са, а важни особи. ЦСКА също е закъсал, даже се е забил здравата в тинята. Ама няма толкова приятели. Не е сред силните на деня. Щом не си, ще чакаш. Днес “Левски” трябва да живее, а ЦСКА – кучетата го яли... Да се оправят сами. Нали обаче не сте забравили, че тези, които обещаваха, имаха едно важно условие - руският газ ще стопли "Армията", ако там боклукът бъде изчистен. Но той си стои...
 
Разни фантасмагории се чуват напоследък... “Титаните” си осигурили живота в Либия. Оттам пари щели да потекат. Нали грабнаха сметопочистването на Триполи и Бенгази. И от дебелия пай щяло да има голямо процентче и за ЦСКА.
 
Да вярваме или да не вярваме на ушите си? Ето туй се питат “червените” фенове. Те, завалиите, напоследък само се питат, ама идват едни отговори и те си задават пак същия въпрос: Да вярваме или да не вярваме на ушите си. И така се въртят в гадния и ужасяващ кръг. В омагьосания кръг. Димитър Борисов размаха някакво писмо от УЕФА и успокои “червения” народ. Лицензът на ЦСКА бил спасен. Само че се чува и една друга фантасмагория – че това се отнасяло за този сезон, а какво ще се случи за следващия, щяло да стане ясно напролет. Ха сега! Шах с пешката!
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ