Попълнете търсена ключова дума или фраза

Велев, защо го направи?

https://blitz.bg/sport/komentar/velev-zashcho-go-napravi_311978.html Blitz.bg/Sport

Кокала обаче няма вина, че Левски е толкова слаб

БУЛФОТО
1 от 1

Появи се Емил Велев и на Левски му причерня. Същият треньор, който изведе "сините" до последната шампионска титла - през 2009 година, снощи пак попадна под светлината на прожекторите. Този път обаче Кокала беше сочен с пръст, че е направил мръсно на любимия си клуб. Велев, защо го направи?

Джеймс, както още е известен ексцентричният специалист, пристигна на "Георги Аспарухов" с последния в "А" група Монтана и направи "сините" за смях. Аутсайдерът измъкна точка след нулево равенство, а дори можеше и да спечели, ако Боян Йоргачевич не беше демонстрирал класата си при удара на Сергей Георгиев в 65-ата минута.

Няма как да не отчетем, че домакините имаха своите шансове, но Велев ли е виновен, че играчите в сини фланелки не могат да вкарат? Той ли е виновен, че зимната селекция на Левски изглежда пак ще е за боклука? Във Велев ли е вината, че "сините" са толкова слаби и срещу добре подреден отбор, макар и последен в класирането, така и не успяват да налучкат верния път към вратата. Но все пак Джеймс можеше да не отказва окончателно любимия си Левски от битката за титлата, а да му направи услуга. Само преди дни той имаше шанса да препъне Лудогорец и да помогне на "сините", а взе, че направи обратното.

Картинката снощи наподобяваше случилото се преди няколко сезона, когато Стойчо Стоев първо дойде на "Герена" с Миньор (Перник) и победи Левски без да му мигне окото. След това пък пристигна и с Монтана и успя да измъкне точка. А щом и Велев прави същото със скромен отбор, в "синия" клуб май трябва да се замислят дали мястото на Кокала не е именно в отбора на сърцето му.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара