„Левски” достигна най-голямото дъно в историята си, след като изпадна от първата шестица. В най-добрия случай „сините” ще финишират седми, което ще бъде най-големият срам в историята.
 
За огромния резил вината е само и единствено в ръководството. И по-специално - в Тодор Батков. Глупаво и наивно е да очакваш помощ от ЦСКА в последния момент. Не защото „червените” искаха да прецакат най-големия си враг, а защото са слаби и жалки. Паднаха не понеже поискаха, а просто не могат да играят. Записаха вече три поредни загуби и нищо чудно треньорът им да си тръгне. Лошото е, че и „Левски” не може и че е крайно време срамът да спре.
 
А за да спре, направо закривайте клуба. Без това дълговете му са много, без това лицензът постоянно виси, а след отпадането от първата шестица предстоят огромни загуби - финансови най-вече.
 
Най-добре е чисто нов и свят „Левски”, който да не е свързан с подземния свят и който да започне от нулата. От „В” група или ако трябва и от „А” окръжна. Такъв „Левски”, като настоящият, не е обичан от никого. Даже и от най-верните си привърженици!

България и това доживя. Да няма вечно дерби в решителната фаза на първенството. Основната причина за голямото падение на така наречените "грандове" обаче не е на "Армията", а на "Герена".

Покрай цялата тази трагедия имаше и комедия. Преди мача в Пловдив, спечелен от "Ботев" с 2:0, феновете на "Левски" искаха ЦСКА да победи, а привържениците на "червените" се молеха техните да паднат. И човек се чуди да се смее с глас ли или да плаче.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015