Феновете на ЦСКА най-после са доволни. Начело на отбора застана истински „армеец” и любимец на публиката. Беше повече от ясно, че Любослав Пенев не може да бъде добър ръководител, опарил се е неведнъж. Но че има солидни качества да е треньор, е факт неоспорим.

Веднага обаче възникват въпросите: Не е ли закъсняло връщането на Любо на „Армията”? На трябваше ли това да се случи още през есента на 2016-а година, когато експериментът „Едуард Йорданеску” се провали? Или миналото лято, когато по всичко личеше, че Нестор Ел Маестро си е пълен чирак? Още тогава най-добрите варианти за ЦСКА бяха Любо Пенев или Стойчо Младенов и ето че най-сетне настъпи денят, в който един от тях да седне отново на треньорския стол в Борисовата градина.
Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)
Но понеже връщане назад няма, най-добре е да се гледа напред и да се гласува пълно доверие на Пенев. Това трябва да го осъзнаят най-вече тези привърженици на ЦСКА, при които капризността и нетърпеливостта са малко повечко. Защото Любо има отличната възможност да върне отбора там, където му е мястото.
ЯСЕН ЯВОРОВ/БЛИЦ СПОРТ
ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019