ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори за победата срещу бившия си тим Локомотив София с 2:0 като гост в двубой от efbet Лига. Специалистът не пропусна да изрази и недоволството си от рефера Васимир Ел-Хатиб, който по думите му е искал умишлено да спира атаките на тима му.

"Напълно заслужена победа за нашия отбор. Малко по-слабо първо полувреме за нас, бяхме по-дефанзивно настроение, това беше учудващо за мен. Нещата се получиха във второто, късно вкарахме втория гол, можехме по-рано да вкараме. Противникът не създаде голово положение през целия мач", сподели наставникът.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Със сигурност е по-добре да вкараш втори гол по-рано. Минута по минута играта ни ставаше по-добра. Колкото повече наближаваше края на мача, толкова по-добре стояхме на терена. Всеки знае, че един на три гола се вкарва от статично положение, ние обръщаме много внимание на тях", каза още Генчев.

След това той коментира и високия брой нарушения, като разкритикува съдиите: "Аз искам да сме агресивни, но от тези 24 нарушения най-много 5 да ги е имало. Другите бяха измислени от съдията. Аз затова се нервирах толкова. Той си ги изсмукваше от пръстите само и само да даде някой фаул и да прекъсне наша атака"

"Всички искаме да победим и в следващия мач, очаква ни труден мач. От нас се изисква да следваме плана си и ако заслужаваме - да победим", завърши Станислав Генчев.