Треньорът на Крумовград Станислав Генчев, който се очаква да започне работа в Левски след края на сезона, коментира загубата на тима си с 0:1 от "сините". Тя дойде след гол на Цунами в 92-ата минута. 

Крумовград беше в серия от 15 поредни мача без загуба. 

В края на изказването си след срещата в Коматево Генчев се изпусна, че започва работа на "Герена", обяснявайки следното: "На мен лично спекулациите не са ми се отразили - каквото има да става, ще става след края на сезона. Концентриран съм изцяло върху мачовете на Крумовград. По-скоро на момчетата се отрази, защото те много искат да знаят какво се случва, постоянно се интересуват. Пишат се някакви неща, дори за някои футболисти на Крумовград се спряга, че може да дойдат в Левски. Това със сигурност се отразява. Благодарен съм на момчетата за това, което показаха през тази година."

Генчев не каза, че някои от играчите му може да отидат на "Герена", а използва "може да дойдат"...

"Мачът започна доста равностойно, второто полувреме малко отстъпихме инициативата, те владееха повече топката, не са имали чисти положения. За съжаление там, където сме най-силни - статистичните положения, допуснахме гол. Всяко нещо си има край - серията ни. Момчетата се представиха повече от достойно през тази година. Левски днес много добре уплътняваше пространствата, прекъсваха контраатаките в ранна фаза", обясни още Станислав Генчев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига