Капитанът на Крумовград Божидар Кацаров коментира победата срещу Славия с 1:0, след като отбеляза гола в 11-ата минута, а след почивката в 66-ата бе изгонен с директен червен картон за грубо влизане в тялото на Чунчуков.

„По принцип искам да честитя победата на целия отбор. Има ново начало на нашия отбор. Футболистите сме същите, но новият треньор го заслужаваше да тръгнем с успех, след добрия сезон. Има високи очаквания към нас. Като цяло с Шимич сме играли постоянно заедно. Най-добре се чувствам там. Марин е опитен и добър футболист. То се видя на терена. Ако бяхме вкарали втори гол щяхме да си затворим мача по-рано, но така е по-сладко“, каза Кацаров след мача.

„Реално погледнато целият отбор сме голямо семейство. Трябва да се държим така и на терена. Няма значение кой ще излезе. Всеки играе до край и това се показва на терена. Вчера тренирахме статични положения, тогава изтървах две положения и им казах, че ще вкарам на мача и всички се бъзикахме“, допълни халфът, след което говори и за червения картон.

„Гледах го поне 20 пъти. Няма контакт с футболиста на Славия, играя с топката, прибирам си крака, не го докосвам. Момчето дори лекар не иска. Има ВАР, странно решение, но нека да е така. Явно има прокоба да не играя срещу Арда, доста мачове пропуснах срещу тях. Всеки мач искаме да побеждаваме. Ако може да се класираме напред ок, но целта е да сме топ 6“, завърши Божидар Кацаров, посвещавайки гола на своята жена и дете, което се е родило преди месец.