Трикольори с балони посрещнаха петия в света – националният рекордьор в тласкането на гюле Георги Иванов, и неговият треньор Борис Воденичаров.

Съпругата на Воденичаров - Ива, беше подготвила изненадата за тандема – по три балона в бял, зелен и червен цвят, като на всеки от балоните имаше надпис „Браво!”, „Гоше” и съответно „Браво!”, „Боби”, а на червените балони пишеше резултата на Иванов от Сопот (Полша) – 21.02 метра, пише bgathletic. Трикольорите бяха поднесени на двамата от сина на треньора – Димитър.

Малкият е искал да напише и допълнение на единия балон – „Благодаря ти за подаръците, които си ми купил”. Оказало се, че няма достатъчно място и Митко изрази благодарността си в устна форма.

За посрещането на Летище София днес в ранния следобед бяха пристигнали и роднините на Георги от Сливен – неговите родители Адриана и Стоян, снаха му Пенка и племенника му Стоян. Годеницата на Иванов – атлетката Андриана Бънова, беше най-нетърпелива да прегърне мъжа на своя живот. А техният син Виктор се оказа, че има влечение към микрофоните, защото посягаше към „гората” от микрофони на журналистите, които обградиха Иванов при появата му.