Андриан Краев сподели след победата с 2:0 срещу Славия от междинния 11-и кръг на efbet Лига, че желанието му е да остане в Левски.

“Изключително важна победа за нашия отбор. Много трудна, много битка имаше, себераздаване. Показахме характер, което е най-важното в такива мачове. В защита не допуснахме кой знае какви ситуации”, започна Краев.

“Това може би бе разковничето на мача. Този пропуск и веднага ние вкарахме. Казахме си на полувремето, че задължително трябва да търсим втори гол, за да приключим мача и да ги обезкуражим. Показахме колектив, това е най-важното. Показваме и характер, за да взимаме всички тези мачове и мисля, че тази година съдбата ще е с нас”.

“Вече идват сериозните мачове. Тук ще се види кой, кой е и се надявам да покажем шампионски манталитет и да покажем, че сме готови да бъдем шампиони", категоричен е халфът.

"Не искам да коментирам. Водим преговори. Цялото напрежение се вкарва от медиите, защото форсират нещата. Имам договор до лятото, така че не бързам много. Като се договорим, ще подпиша. Желанието ми е да остана в Левски”, добави полузащитникът за бъдещето си.