Левски разполага със скрит коз, който трябва да бъде използван колкото се може по-скоро. Петър Хубчев знае много добре това и най-вероятно в близко бъдеще ще заложи на него. Става въпрос за атакуващия халф Асен Чандъров, пристигнал на „Герена” от Септември заедно със Здравко Димитров.

Засега Асен не получаваше шансове, тъй като „сините” разполагаха с Давиде Мариани. Швейцарецът обаче вече е продаден, а Чандъров е чудесен вариант за негов заместник.

Някои ще кажат, че на „Герена” си имат Франко Мазурек, нали затова аржентинецът беше привлечен, за да играе. Асен обаче защо бе привлечен – за да стои на пейката ли?

Winbet - победата е емоция! (18+)

Още повече, че той е българин, а в Левски обичат да залагат на българското. Още повече, че Асен направи силен сезон със Септември миналата година, когато се отчете с 4 гола и 5 асистенции.

Не гледайте  обаче само цифрите, а вижте качествата му. Той игра отлично, брилянтно и заслужено си спечели трансфер в Левски. Сега е необходимо да спечели и доверието на Петър Хубчев. И бъдете сигурни -  Асен няма да подведе нито треньора, нито „сините” шефове, нито най-вече публиката на „Герена”.
ДИМИТЪР АПОСТОЛОВ/БЛИЦ СПОРТ
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020