Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков - Тодор-младши, изрази мнението си за медийния спор между спортния директор на "сините" Павел Колев и футболния агент Николай Жейнов. Последните двама влязоха в словесна престрелка в последните дни, свързана с казуса около намаляването на заплатите на футболистите по време на наложената извънредна пауза в тренировките и спирането на футбола заради епидемията от коронавирус.

Батков-младши защити позицията на Колев, като е категоричен, че от управата на клуба въобще не трябва да обръщат внимание на такива "елементарни провокации".

"ФК Левски е религия, живот, философия, идеал, любов... Този махленски спор - през социални мрежи и спортни медии - публично, между висш представител на клуба и футболен агент - е абсолютна гавра с емблемата и името! Дай Боже, възможно най-скоро Павел Колев да осъзнае, че Левски е той, а той е Левски. Защото не избяга, както повечето очакваха. Защото не остана за лична изгода, а за каузата. Тези неща се виждат и оценяват. Несериозно е, дори обидно, да се обръща каквото и да е внимание на елементарни провокации, камо ли персонално.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Относно Николай Жейнов - адмирации за натрупания 20-годишен стаж - на свободния пазар! Предполагам, че първите 15 години опит са му коствали много труд и пот - сам се е борил срещу всички, никой не му е подал ръка... И бял хляб заради Левски едва ли е ял, про-боно винаги, нали е голям левскар...", написа Батков-младши в профила си във "Фейсбук".

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!