ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият полузащитник на Левски Борислав Цонев прави фурор в Китай, където играе много силно за Далиен Про. 27-годишният полузащитник даде интервю за предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт. 

“Денят ми минава нормално - като на футболист. Има видеоразбори, обяд задължителен. Това е, вечер сме свободни. Доволен съм от първите месеци в Китай. Имаме различни култури и националности, всички говорят английски, приятно е“, обясни Цонев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Първите 4-5 отбора наистина имат много силни отбори, играе се и различен стил. Китайците не са подготвени тактически. Физически са добре, много дори“, разказа халфът.

"Наблюдавам Левски, доколкото е възможно, 5 часа разлика си е доста. Феновете могат да са доволни от възхода и представянето на отбора. Показват, че могат да се борят. Първенството не се решава само на терена. Надявам се Левски да стане шампион в конкуренцията на Лудогорец. Аз съм много благодарен на феновете и на всички. Исках да съм част от отбора, който вдигна Купата на България, но може би по-нататък ще се случи. През последните ми месеци не бях оценен“, коментира Цонев.

"Със сигурност хората четат това, което им се предостави от медиите. Бях принуден да отида в Черноморец (Одеса). Не исках този отбор, може да питате всеки. Ние с брат ми имаме достойнство и когато не оценят качествата ни – ставаме и си тръгваме. Няма нищо общо с финансовата част, в Одеса бяха повече пари, няма нищо вярно в написаното“, добави бившият играч на Левски.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК